Yangın Çıkış Kapısı Temel Açıklaması

Wiki Article

Spiral yangın merdiveni evet da dairesel yangın merdiveni olarak adlandırılan bu merdiven ismini şeklinden almaktadır. Z tipi yangın merdivenine oranla henüz az yeğleme edilmesinin sebebi insanların inerken daire çizerek inmek zorunda kalmaları ve bunun neticesinde de baş dönmeleri veya balans kaybı gibi şeyler yaşayabilmeleridir.

Yangın bapsı menteşesi kanat ile kasa ortada açılıp kapanmayı dört dörtlük katkısızlayacak şekilde hulliyatlması gereken parçerge.

Göksu Kapı olarak üretimini yapmış olduğumız Yangın Baplarını en nitelikli malzemeleri kullanarak istem edilen konstrüksiyonda imal edip, montaj ve onarma proseslerinde muktezi mekanizmaların hazırlık edilmesi sürecinde bile ağırlık kırmızııyoruz.

Yangın en cafcaflı riziko sınıflarından biridir. Yangınlarda bina mukavemeti, âdem evladı tahliye sıkıntısızışı ve yangının dağıldığı alanların kontrol altında tutulması yaşamsal örutubet taşımaktadır.

Yangın kadar müstacel durumlarda dâhilen ferah bir dokunuşla açılabilen Yangın Bapsı Kilidi olağan durumlarda bapnın açılmasını önleyici nitelikte üretilmektedir. Yangın merdivenlerine ulaşıma pürüz sıfır bu kilitler yalnızca yangının negatif etkilerini içeriye hapseder.

Bu nedenle, sertifikalı yangın bapları elan güvenlidir ve bu da fiyatlarını pozitifrabilmektedir.

Kapının güzel duyusal dokuması ve istek edilen aksesuarların tasarrufı bedelı aracısız olarak etkilemektedir.

Hiç kuşku yasak ki yangın felaketi, yıl zarfında yaşama kaybına münasebet olan en önemli etmenler arasındadır. Yangın felaketi epey güdük bir müddet içerisinde geniş alana yayılması ve hem Yangın Çıkış Kapısı yaşama hem de esrar yitirilmesine illet olması ile bilinmektedir. Özellikle de etkili bünyeda olan binalarda rastgele bir yangın çıktığında emanet ve finans kaybı geriış göstermektedir. Zati yangın merdivenleri bile tam olarak buradan hareketle Yangın Kapısı yapım edilmiştir.

Meydana getirilen bir binanın özelliklerine ve tasarruf amacına gereğince mukannen yapı teftiş şartlarını esenlaması gerekmektedir. Ülkemizde bu şartları ekseriyetle TSE kurumu belirlemektedir. Bir binada kullanılacak yangın baplarının (ivedi çıkış kapılarının) belli durumlara bakarak TSE şartlarını sağlamlaması gerekmektedir.

Hiçbir kanatlı yangına dayanıklı kapı ve yangın kaçış kapıları olarak çabucak hoppadak her türlü dokumalarda kullanılmaktadır.

Turfa konstrüksiyonlarda ve yangın merdiveni sahaı mahdut olan binalarda kaçış merdiveni özümlemeına olanak vermektedir. 

Kanatlardan biri çakılı tutulabilir, ivedi durumda bir pim mekanizması ile kolayca açılması katkısızlanabilir.

, yangın merdiveni imalatı ve Yangın Kapısı Fiyatları yangın merdiveni montaj aşamalarında haza skorları elde edebileceksiniz. İstediğiniz ekstra özellikleri uzmanlarımıza iletmeniz yerinde olacaktır.

Montaj esnasında geçerli sıvı conta ile Alfa Door yangın bapları zehirli tül ve çeşitli kimyevi sızıntıları maksimum düzeyde engelleme özelliğine sahiptir.

Report this wiki page